vrijdag 3 april 2009

LibraryThing... wordt mijn ding

Ding 18
Eigenlijk is LibraryThing een heel leuk ding. Ik heb altijd gedacht dat ik een manier moest kunnen vinden om de boeken in mijn kast te delen met anderen... misschien niet mijn fysieke boeken, maar...
Lezen is zo leuk! Het opent zoveel werelden... waarschijnlijk de reden dat ik nu met heel veel plezier in een bibliotheek werk:) Als ik via LibraryThing titels en reviews kunt delen en leerlingen kan enthousiasmeren om iets te lezen, dan is dit een bruikbaar instrument voor mijn vak en ook voor één van mijn passies...BOEKEN! Ook bruikbaar zijn de titels, reviews, ratings en verdere informatie die je kunt vinden in de boekenkasten van anderen.

Ik heb een account aangemaakt en wat titels toegevoegd. Ook een review en ratings. Ik heb gekozen voor de Engelstalige site omdat ik vaak Engels lees en adviseer in de collectionering van en de bestellingen voor boeken voor de Engelse kast in de bibliotheek op school.

2 opmerkingen:

  1. Donna,

    Ik denk dat jij het met het gratis account niet gaat redden, daar kun je namelijk maar 200 boeken opzetten. Maar....Enter 200 books for free, as many as you like for $10 (year) or $25 (life).... als je het nu heel veel wil gebruiken is $25 nou ook weer geen wereldbedrag.

    Henri

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb die 17 euro ook betaalt en hoewel ik er nu ook weer niet ZO veel op zet ben ik toch blij dat ik het gedaan heb. LT is een prachtsite!

    BeantwoordenVerwijderen